Cautare rapida

Bel-Ray Lubrifianti

Bel-Ray Lubrifianti

Produsele Bel-Ray indeplinesc cerintele OEM?

Toate produsele Bel-Ray indeplinesc cerintele OEM, incluzand specificatiile JASA MA, JASO MA2 si API.

Utilizarea produselor Bel-Ray afecteaza garantia oferita de catre producator?

Nu, garantia are la baza respectarea standardelor JASO, API si OEM, iar produsele Bel-Ray respecta intocmai aceste specificatii.

Poti amesteca uleiul de motor Bel-Ray cu alte uleiuri de motor?

Da, uleiurile de motor Bel-Ray se pot amesteca cu alte uleiuri de motor.

Utilizand produse Bel-Ray, motocicleta mea va merge mai rapid?

Aditivii utilizati in uleiul Bel-Ray EXS imbunatatesc lubrifierea motorului, reducand astfel frecarea si avand ca rezultat o functionare optima a motorului.

Produsele Bel-Ray prelungesc durata de viata a motocicletei?

Experientele acumulate in urma celor peste 60 de ani de cercetare si dezvolare se regasesc in fiecare produs Bel-Ray, oferind o protectie superioara impotriva uzurii motorului.

Cum sa-mi intretin motocicleta pe perioada iernii?

Va recomandam sa faceti schimbul de ulei inainte de a depozita motocicleta pe perioada iernii, sa lasati rezervorul plin in aceasta perioada si sa inchideti robinetul de alimentare cu benzina. De asemenea va recomandam sa intretineti si bateria, aceasta se poate descarca in urma unei lungi perioade de neutilizare.

Ce ulei Bel-Ray este recomandat pentru primii 1.000 km?

Va recomandam sa utilizati EXL pentru primii 1.000 km, iar apoi sa utilizati unul din urmatoarele uleiuri, in functie de specificatiile din manualul de utilizare a motocicleta dvs.: EXS full-sintetic, EXP semi-sintetic sau EXP mineral.

Ce spray de lant Bel-Ray trebuie sa folosesc pentru motocicleta mea?

Daca utilizati motocicleta in off-road va recomandam Bel-Ray Super Clean. In cazul motocicletelor de strada, alegerea corecta este Bel-Ray Blue Tac.

Cum se curata un filtru de aer din spuma?

Utilizati Bel-Ray Foam Filter Cleaner & Degreaser si apoi clatiti cu apa. Spalati-l apoi cu sapun lichid si reclatiti. Lasati filtrul sa se usuce complet si apoi aplicati unul dintre produsele Bel-Ray Foam Filter Oil sau Foam Filter Oil Spray.

Se poate folosi Bel-Ray Assembly Lube pentru lubrifierea grupului conic?

Da, Bel-Ray Assembly Lube contine aproximativ 40% bisulfura de molibden, ce reduce frecarea din transmisia finala cardanica.

Se poate folosi uleiul de transmisie Bel-Ray Gear Saver Hypoid Gear Oil pentru motocicletele cu ambreiaj umed?

Nu, pentru aceste aplicatii recomandam Bel-Ray Gear Saver Transmision Oil. Uleiul Hypoid Gear Oil se foloseste doar la transmisiile finale cardanice sau la motocicletele cu ambreiaj uscat.

Bel-Ray - FLEX YOUR ENGINE!

Sectiuni

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.