Cautare rapida

MIVV Sisteme de evacuare

MIVV Sisteme de evacuare

Compania

MIVV
MIVV Exhaust este specializat in dezvoltarea si producerea de sisteme de evacuare OEM si aftermarket pentru motociclete si autoturisme.

Compania a fost infiintata in 1970, iar perioda recenta a fost una de intensa dezvoltare pentru MIVV, aceasta fiind prezenta printr-un sistem de distributie in mai mult de 20 de tari europene si non-europene.
MIVV factoryAu fost dezvoltate multe proiecte in domeniul OEM. In prezent MIVV coopereaza cu unele dintre cele mai cunoscute companii de motociclete din lume, cum ar fi: Yamaha, Ducati, Aprilia, Moto Guzzi sau Derbi. De exemplu, gama Ducati Monster, modelele 996, 748 si Multistrada sunt dotate cu sistemele de evacuare MIVV. De asemenea si Moto Guzzi – California si Nevada –, Derbi Senda, gama Aprilia Scarabeo, RSV 1000, RS 125 si Pegaso Strada 650.

Know-how-ul Mivv este foarte important.
Fara aceste cunostinte, compania nu putea concepe si produce inovativele sisteme de evacuare care sa reflecte nevoile producatorilor de motociclete. In companie se manifesta o vointa puternica de dezvoltare a produselor si proceselor, combinata cu pasiune si determinare.Acest lucru le-a permis sa atinga obiective importante pe toate pietele internationale majore.

Aceste rezultate au fost obtinute datorita experientei dobandite in domeniul competitiv, prin colaborarea cu echipele oficiale, implicate in campionatul Italian, European si mondial.


Tehnologie

MIVV engineering
Sistemele de evacuare MIVV sunt produse pentru a obtine maximul in ceea ce priveste performanta. Aceste sisteme de evacuare sunt asadar create pentru a optimiza eficienta fiecarei motociclete in parte.
Calitatea sunetului a fost atent studiata pentru a obtine un timbru foarte sportiv, punand mai bine in evidenta trasaturile motorului. Acest lucru a fost posibil datorita suportului computerizat utilizat de catre departamentul nostru tehnic.

Experienta lor, impreuna cu tehnologiile moderne disponibile, garanteaza un produs performant si bine conceput. Aceste caracteristici sunt indispensabile pentru a oferi motocicletei energia optima, intensificandu-i in acelasi timp si trasaturile stilistice.


Cercetare – Dezvoltare

MIVV r&d
Departamentul de Cercetare si Dezvoltare

Activitatea de Cercetare si Dezvoltare este efectuata cu ajutorul celor mai avansate echipamente de control.

Departamentul C&D ocupa o zona de 500 metrii patrati unde doua bancuri de testare sunt folosite pentru a masura puterea si cuplul atat pentru autovehicule cat si pentru motociclete. Datorita unui sistem complet de stocare a datelor dotat cu software pentru simulari, un nivel adecvat de dezvoltare este obtinut, luand in considerare toti parametrii caracteristici ai ansamblului de evacuare.

Suport pentru curse

MIVV racing support
Cele mai bune solutii vin de pe circuit!
Nu poti sa patrunzi in lumea curselor fara cunostintele tehnice necesare, cunostinte indispensabile pentru dezvoltarea produselor tehnice excelente.
Experienta dobandita prin productia sistemelor de evacuare OEM si pentru modelele supersport, cum ar fi Ducati 916, Aprilia RSV 1000 si o motivatia puternica in domeniul curselor, i-a ajutat sa devina lideri chiar si in competitiile de cel mai inalt nivel.

MIVV colaboreaza cu lumea Moto GP. Sunt parteneri oficiali ai echipei Repsol Honda, castigand impreuna campionatul mondial din 2006. De asemenea, sprijina echipa CtbkCorse(Campionatul Mondial de Enduranta).
MIVV furnizeaza echipelelor de motocross, enduro si supermoto, sisteme de evacuare special creeate pentru fiecare ramura in parte.. Echipe sustinute sunt: NRT Racing – Hard Bike (MX, Italy), GSE Racing Team (enduro, Italia), Suzuki supermotard, TM Racing Factory (supermoto).

Gama

SPORTLINE

Avantaje

• Design made in Italy.
• Folosirea celor mai bune materiale disponibile pe piata. Tehnologie avansata provenita din experinta MotoGP, pe care doar putine fabrici se pot baza.
• Sistemul garanteaza performanta, cuplu si putere ridicata.
• Tobe de esapament omologate, in conformitate cu normele UE. Garantie fara compomisuri.
• Reducere semnificativa de greutate fata de sistemele originale si o versatilitate imbunatatita.
• Brand cunoscut in MotoGP : garantie absoluta a inovatiei continue.
• Fiabilitate specifica unuia dintre principalii producatorii mondiali de sisteme OEM.
• Serviciul postvanzare de incredere mereu la dispozitia ta.MIVV Suono

The Power of Souno

Gama Mivv Suono este rezultatul experientei acumulate in MotoGP.

Inovatie

O combinatie perfecta intre aspectul estetic inovator si tehnologia folosita. Ansamblare impecabila, design ireprosabil, performanta fara compromisuri. Suono este un mix riguros “made in Italy” greu de egalat.

Design

In creerea gamei Suono, MIVV a fost inspirat de o idee: sunetul unui motor ne permite sa ne imaginam “vocea interioara” a acestuia. Aceasta intrepretare a “sunetului” a reprezentat pentru MIVV fundamentul formei, o abordare care le-a permis sa si-l imagineze pe masuta ce produsul era conceput, construit si produs.

SUONO FULL TITANIUM

MIVV suono full titanium
Cand am creat linia Suono intentionat am ales doar cele mai bune materiale pentru a putea garanta o greutate foarte redusa.
Suono este disponibila in doua versiuni: standard si full titanium. Versiunea standard difera de cea full titanium in ceea ce priveste materialele utilizate: otel pur pentru versiunea standard si titan grad 1 pentru versiunea full titanium.
Versiunea full titanium este cu 45% mai usoara decat versiunea standard, cu o greutate ce scade de la 1.9 kg al 1.2 kg. In ceea ce priveste nivelul de putere, cresterea obtinuta prin folosirea versiunii FULL TITANIUM este indirecta si se datoreaza greutatii mai scazute a tevii de esapament. In comparatie cu versiunea standard, cea full titanium este recomandata pentru cei ce vor sa foloseasca motocicleta pe circuit(amatori sau profesionisti).

SUONO FULL CARBON

MIVV Suono full carbon
Invelisul negru din carbon imbraca, pe interior si exterior, cea mai recenta versiune a modelului Suono. Este magia 'full black'.
Dupa versiunea “Full Titanium”, suntem mandrii sa va prezentam, o data cu acest nou model Suono, o evolutie a principalului nostru model, versiunea “Full Carbon”.
Din acest punct de vedere, consideram ca stilul “ all black ” pe care il ofera utilizarea carbonului este unic, si cu siguranta nu o sa dezamageasca proprietarii modelelor naked si sport de ultima generatie.
Caracteristicile tehnice ale acestui nou model sunt acelasi ca si in cazul celorlaltor versiuni Suono disponibile.
In ceea ce priveste carbonul folosit, este inutil sa mai precizam ca acesta este de cea mai buna calitate(in jargonul tehnic il numim tesatura diagonala 3K 200 gr /mq², impregnata cu o rasina speciala rezistenta la temperaruri ridicate).

SUONO STEEL

MIVV Suono steel
Acest model este destinat celor care vor sa-si imbunatateasca aspectul motocicletei printr-un design inovator, dar cu un cost redus. In comparatie cu alte versiuni Suono, acest produs este complet construit din otel inoxidabil AISI 304 rezistent la temperaturi ridicate. Componentele interne sunt de asemenea produse din otel inoxidabil.


Caracteristici tehnice

MIVV
• Pentru a mentine o greutate scazuta se folosesc doar cele mai bune materiale disponibile.
• Titan grad 1 cu o grosime de doar 0.6 mm.
• Tesatura de carbon 3K 200 gr /mq², impregnata cu o rasina speciala rezistenta la temperarurile ridicate.
• Db – Killer-ul detasabil permite incadrarea in normele de zgomot si intensifica in acelasi timp sunetul rasunator al Suono.
• Nituri (4,8 x 10) din otel inoxidabil AISI 304 cu o rezistenta la forfecare de 7.000 Nm si o rezistenta elastica de 4.900 Nm, pentru a garanta stabilitatea structurala a tobei de esapament.
• Bucsele izolante din otel inoxidabil AISI 304 asigura conectarea perfecta cu tevile intermediare (numai pentru versiunea standard).
• Componente interioare din titan grad 1, grosime intre 0.6 si 0.8 mm pentru versiunea full titanium.
• Banda de prindere din tesatura de carbon 3K 200 gr /mq², pentru a rezista fortelor mecanice ridicate.

Avantaje

• Design inovator, conceput in totalitate in Italia.
• Model unic in lume.
• Folosirea doar a celor mai bune materiale disponibile pe piata. Tehnologie evoluata, provenita din experienta MotoGP, pe care numai putine fabrici o pot oferi.
• Carbon 3K impregnat cu rasini speciale. Titan grad 1. Materiale rezistente obtinute printr-o activitate indelungata de cercetare si dezvoltare.
• Sistemul garanteaza performante ridicate in ceea ce priveste puterea si cuplul motor. Ideal pentru curse.
• Sunet patrunzator.
Toba de esapament omologata, in conformitate cu normele UE. Siguranta fara compromis.
• Reducere semnificativa de greutate fata de sistemul original.
• Brand popular in MotoGP; garantie absoluta a inovatiei continue.
• Fiabilitate specifica unuia dintre principalii producatorii mondiali de sisteme OE.
• Serviciul postvanzare de incredere mereu la dispozitia ta.


MIVV Ghibli

As light as desert wind, the new MIVV exhaust will take you far away...MIVV Ghibli

We are being faced by a top of the range product. Ghibli is made using light, but extremely strong materials. It's available in 2 versions: the first one fully made of titanium, both the inside and the outside, the other in AISI 304 stainless steel.

Its travelling companions will be 600 cc motorbikes and over. Obviously sports or naked alike. It is not evident by looking at the picture, but it has an important volumetry, a factor that has enabled MIVV to "pull out" a well rounded and recognisable sound (and obviously also the performance is top).

 

Ghibli, introduced to the public for the first time during EICMA 09, does not have a standard layout: one or more bends across its length will ensure maximum aesthetic harmony with the bike on which it will be fitted.

The shapes and the winding design of this exhaust make it fully compatible with both sports and naked models. Moreover, it's a product that does not fail being appreciated in some extremely captivating applications, and not only in case of lateral conformation (in fact, in some cases it will find itself at ease also when fitted underbelly).

In addition to lightness, the other peculiar characteristics of the MIVV silencer are the fact that it is fully TIG welded, including the brackets, and that it has a dB-killer stamped welded bottom, secured in position using three socket screws.

As for all MIVV products, Ghibli is the result of the experience of a great brand, manufacturer of both original and aftermarket exhausts, and now for many years "official partner" of HRC in MotoGP.

AdvantagesZ750 Mivv Ghibli

 • Wide range product made of light and high resistant materials
 • Two available versions: totally in titanium and in AISI 304 stainless steel.
 • Sinuous and versatile forms, to be in perfect aesthetical compatibility with all bike models they fit.
 • Assembled model through corner conical sectors
 • Totally TIG welded products under controlled atmosphere
 • Removable dB-killer with a fixing system through ISO - buttons screws
 • Intense and cool sound

MIVV GP

MIVV GP
Imagine sportiva, final scurt si rotund, evacuare marita pentru a creste suflul motor, db-killer detasabil.
MIVV GP
GP este omologat UE,este rezultatul muncii indelungate a departamentului de Cercetare&Dezvoltare.

GP este oferit in versiunile Carbon si Titan.


MIVV Oval

Polivalenta extraordinara a formei Ovale

Sunt disponibile doua configuratii: Oval Clasic si Carbon Cap, ambele parte a gamei sport.

OVAL CLASSIC

MIVV Oval
Modelul Oval este deja disponibil de o perioada indelungata pentru cele mai populare modele, datorita capacitatii extraordinare de a completa diferite modele de motociclete si scutere de pe piata, reusind sa ofere in acelasi timp si aspectul agresiv dorit.
Gama “Oval” Sport este disponibila cu exterior din titan, carbon si otel pur.
Toate modelele prezentate in catalogul nostru sunt omologate pentru folosirea stradala, si sunt dotate cu Db-Killer. Finisat cu o atentie deosibita la detalii, acest model reprezinta combinatia perfecta intre forma si performata.

OVAL CARBON CAP

MIVV Oval carbon
La sfarsitul anului 2008 ne-am hotarat sa reimprospatam look-ul modelului Oval,(disponibil in continuare in versiunea Clasic) printr-un update al formei si trasaturilor tehnice.
Principala caracteristica al noului Carbon Cap Oval este, asa cum era de asteptat, noul “Carbon Cap”, creat prin utilizarea carbonului 3k rezistent la temperatura inalta.

MIVV Oval carbon cap
Acest element este folosit numai la modelele Oval cu din titan sau carbon. Asa cum se poate observa din exemplul alaturat, modelul din carbon este deosebit de captivant. Aspectul ''full black” este intrerupt doar de prezenta niturilor din otel pur.
Alte trasaturi notabile: fantele de pe capac ofera un aspect captivant, ajutand in acelasi timp si la dispersia caldurii.

Avantaje

• Forma se potriveste perfect cu designu-ul celor mai multor motociclete de pe piata
• Sunt folosite numai cele mai bune materiale disponibile, cu invelis din otel pur AISI 304
• Solutii tehnice si constructive care pot sa fie oferite doar de cateva companii, ca rezultat al experientei acumulate in MotoGP.
• Se poate folosi de asemenea si pe circuit.
• Omologate in conformitate cu standardele Europene. Nici un compromis in ceea ce priveste siguranta.
• Reducere considerabila a greutatii in comparatie cu sistemele originale.
• Fiabilitate specifica unuia dintre principalii producatorii mondiali de sisteme OE.
• Serviciul postvanzare de incredere mereu la dispozitia ta.MIVV X-cone

Fascinatia eterna

MIVV X-cone, de asemenea parte a gamei SPORT, este realizat din otel pur si este oferit in doua variante: X-Cone si X-Cone Plus.
Tinem sa precizam ca toate produsele noastre sunt 100% produse in Italia.

X-CONE

MIVV X-cone
Tehnici de productie de ultima ora si un aspect “vintage”. Aceasta este combinatia de succes prin care se caracterizeaza X-cone.
In principiu au fost create pentru modelele naked si super-sport, pe modele cu aspect futuristic dar si retro, unde formele conice se potrivesc cu aspectul de ansamblu, sau pot crea un contrast provocator.
Sentimentul “anilor '70”, este sustinut de o constructie de top si de cea mai desavarsita atentie la detalii.
Solutii tehnice si un aspect deosebit, pentru o motocicleta cu performante respectabile.


X-CONE PLUSMIVV X-cone plus

Versiune Plus reprezinta o noua etapa din viata acestui produs, modificarile efectuate fiind rezultatul sugestiilor primite de la clientii nostri.
Plus reprezinta raspunsul MIVV la solicitarile de esapament conic, dar fara teava standard de la capat. Datorita angajamentului nostru pentru competitiile de la cele mai inalte niveluri, intelegerea si raspunsul la aceste sugestii a fost pentru noi o munca foarte usoara.
Aceasta versiune a modelului Cone este disponibila numai pentru cele mai recente modele maxi-sport. Pe de alta parte, X-cone este gandit ca si solutie pentru modelele naked si cele vintage.

Din punct de vedere tehnic, urmatoarele modificari au fost efectuate, comparativ cu faimosul X-cone:

• Partea inferioara modelata din aluminiu, foarte asemanatore cu cea folosita de catre Honda in Moto GP;
• Aspect satinat, ca si alternativa la aspectul lucios.


MIVV Power
Gama Power include doua modele diferite: EVO si STEEL.
EVO este conceput pentru lumea curselor, si drept urmare se lauda cu solutii tehnice si materiale extrem de potrivite pentru competitii.
Power STEEL este conceput pentru pilotii experimentati, in cautare de sisteme de evacuare agresive dar in acelasi timp si omologate, capabile sa aduca imbunatatiri semnificative performantei.


POWER EVO

MIVV Power evo
Cele mai bune din gama lor, sistemele POWER EVO,sunt concepute pentru a raspunde nevoilor celor care au ca si principala activitate competitia. Prin crearea acestora, am reusit sa introducem solutii tehnice de ultima ora, folosing titanul ca si material standard pentru producerea galeriilor.
“Munca” solicitata de catre aceste sisteme, efectuata prin folosirea celor mai avansate tehnologii de constructie, este concentrata pe cresterea puterii motorului.
MIVV Power evo
Gama POWER EVO este astfel strict conceputa pentru lumea curselor. Drept urmare, canalul preferential este acela al echipelor implicate in campionate, pana la cei mai avansati utilizatori care isi piloteaza motocicletele numai pe circuit.
Imbunatatirile tehnice introduse sunt rezultatul unei intense activitati de dezvoltare, care reprezinta mare parte din cunostiintele dobandite din competitille de nivel inalt cum ar fi MotoGP.
Datorita acestei dedicari constante,putem sa garantam un produs cu un design ireprosabil si o performanta superioara.
Pentru cei mai preocupati de partea tehnica, putem mentiona ca pentru POWER EVO am folosit titan de grad 1, si diversele componentele au fost realizate prin sudura cu argon. Pe parcursul etapei de creare, s-a dedicat foarte mare atentie imbinarilor. Pentru a imbunatati performanta generala si pentru a oferi un plus de viteza gazelor evacuate, am preferat sa folosim tuburi conice.

POWER STEEL

MIVV Power steel
Caracteristici de top, instalare facila, greutate redusa. Acestea sunt trasaturile specifice gamei POWER STEEL.
Ansamblul complet din acesta gama si-a atins perfect scopul: sporirea performantei, fluiditate maxima in ceea ce priveste debitul de putere, eliminand astfel scaderile de putere din zona medie de turatii tipice sistemelor originale.

Aceste rezultate sunt obtinute multumita alegerii formei: tuburi conice si imbinari de precizie care ofera un mai bun flux al gazelor evacuate. Sistemul contine colectori de 1 mm grosime din otel pur AISI 304 si finali speciali din Titan/Carbon.

Gama noastra POWER STELL ofera solutii estetice pentru care se ofera o atentie sporita fiecarui detaliu, cu posibilitatea de alegere intre configurarea standard, care mentine aspectul original al motocicletei si configuratia high, cu eliminarea scaritelor pasagerului, si cu siguranta mult mai potrivita pentru un stil de pilotaj agresiv.
Evacuarea completa POWER STEEL este disponibila in versiunile Omologate si Racing.

Avantaje

• Inginerie perfecta pentru performanta maxima.
• Materiale fiabile, rezultat al unor activitati de cercetare si dezvoltare care pot fi efectuate numai de catre companii mari.
• Carbon 3k combinat cu rasini speciale.
• Titan de grad 1.
• Tehnologie avansata, dobandita prin experienta MotoGp.
• Putere optima si cuplu ridicat.
• Sunet intens, special creat, pentru a ne asigura ca produsul poate fi folosit pana la limita.
• Reducere considerabila a greutatii, pentru operformanta crescuta a motorului.
• Srijinul unei companii care se afla printre principalii producatori de esapamente originale din lume.
• Garantia ca serviciul aftersale este capabil sa gaseasca solutii la orice problema.
MIVV city run
MIVV city run
Aceasta noua gama de sisteme a fost creata pentru scutere de capacitati cilindrice cuprinse intre 125 si 500 cc.

Ca si rezultat al cunostintelor acumulate de-a lungul a multor ani de experienta in dezvoltarea sistemelor originale, acest produs este combinatia perfecta intre forma si eficienta.

Mai mult,fiind disponibil in versiunea cu catalizator, asigura conformitatea cu cerintele de omologare Euro3, CITY RUN nu este capabil doar de imbunatatirea performantei, dar reprezinta de asemenea alternativa perfecta pentru modelul original.
MIVV city run
In ceea ce priveste aspectul, pretul si caracteristicile tehnice, reprezinta o alternativa mult mai competitiva fata de un sistem standard de esapament maxi scooter.
Configuratia City Run a fost creata pentru a rezista la temperaturile interne care pot sa apara,si se potriveste perfect pentru folosirea la cele mai populare maxi scutere disponibile in acest moment pe piata.Avantajele care garanteaza calitatea

• Esapament perfect sudat pentru a evita scurgerile de gaze de evacuare.
• Protectie de caldura pentru un plus de siguranta.
• Db-killer detasabil pentru sunet si performanta imbunatatita.
• Corp din otel pur rezistent la temperaturi inalte.
• Catalizator pentru reducerea combustibilului in conformitate cu standardele Euro 3.
MIVV Stronger
MIVV Stronger
Gama MIVV Stronger pentru motocross, enduro si supermoto este creata cu scopul de a oferi o curba de putere cat mai fluida in timpul utilizarii. Evacuarile sunt total in conformitate cu cerintele de curse, cu un nivel al zgomotului ce nu depaseste 94dB la modelele euduro si supermoto.

Sistemele de evacuare sunt disponibile si in versiunea aprobata pentru folosirea stradala.
Scopul liniei pentru cross il reprezinta performanta la viteze mici - medii, fara sa afecteze performantele la vitezele ridicate.

Toate produsele garanteaza siguranta si rezistenta sub cele mai puternice presiuni.
Sistemele de evacuare sunt produse atat ca si slip-on cat si dintr-o bucata. Sunt disponibile din titan si aluminiun si pot fi echipate cu sistem de stingere a scanteilor.

QUAD-ATV
Gama MIVV Stronger pentru quad si ATV a fost studiata pentru fanii sau pilotii profesionisti interesati sa inbunatateasca performata motocicletelor.

Aceste sisteme de esapament ofera o reducere considerabila a greutatii si un sunet grozav.

Amortizoarele de zgomot sunt disponibile in versiunile Omologate sau de curse cu forme din titam sau aliaj.Toate esapamentele quat-ATV pot fi echipate cu sistem de stingere a scanteilor.

Avantaje

• Design made in Italy.
• Utilizarea celor mai bune materiale disponibile pe piata. Experienta indelungata in domeniul competitiilor off-road.
• Combinatie perfecta a materialelor precum carbon si titan pentru a obtine o greutate redusa, atat de necesara unui astfel de produs.
• Ofera performanta excelenta in cea ce proveste cuplul si puterea mai ales la viteze reduse pentru modelele cross. Fluiditate ridicata a fluxului de putere pentru modele enduro. Ideal pentru curse.
• Suner pronuntat pentru o utilizare extrema.
• Aprobate conform standardelor europene. In conformitate cu standardele FIM pentru competitii.
• Reducere considerabila a greutatii in comparatie cu sistemele originale.
• Brand popular in MotoGP; garantie a inovatiei.
• Increderea oferita de unul dintre principalii producatori mondiali de sisteme OEM.
• Serviciu post-vanzare de incredere.


Sisteme electronice

MIVV a decis sa colaboreze cu Dynojet, lider mondial in dezvoltarea sistemelor electrice de injectie a combustibilului, pentru a garanta rezultate maxime clientilor sai.
MIVV recomanda folosirea unui Power Commander Dynojet, echipat cu hartile specifice fiecarui model in parte.
Power Commander combina cea mai avansata tehnologie cu o retea de service raspandita la nivel mondial.

Power Commander reprezinta alegerea echipelor prestigioase care au obtinut rezultate de top peste tot in lume. Printre acestea se numara si Superstock 1000 (Ducati Xerox Junior team) din 2007, campionatul German de Superbike 2007 (Honda Holzhauer Racing Promotion team), si campionatul AMA Supermoto 2007 (Aprilia Rip It Energy Racing team). Produsele din gama Power Commander Dynojet au fost utilizate pentru a dobori numeroase recorduri de viteza. Dynojet este partenerul tehnic al compinatului mondial Superbike, unde este prezent cu propriile bancuri de proba, folosit de catre reprezentantii FIM pentru verificari tehnice. Este vorba despre aceleasi bancuri folosite de catre MIVV pentru activitatiile de dezvoltare.
Avantaje ale instalarii Power Commander cu o harta speciala pentru sistemul de evacuare MIVV:

• optimizarea carburatiei la orice viteza
• acceleratie mai bun la viteze reduse
• flux complet, linear al combustibilului
• raspuns rapid al acceleratiei

Instalarea Power Commander cu o harta speciala pentru MIVV, face posibila utilizarea intregului potential al sistemului de esapament.

Atentie: schite diferite sunt necesare in cazul utilizarii sau neutilizarii Db-Killer-ului.
In cazul in care harta pentru motocicleta ta nu este disponibila pe mivv.it, nu a fost creata inca de catre Dynojet Europe cu care avem un parteneriat tehnic.Totusi, planul de dezvoltare contine harti pentru toate modelele prezente in catalogul MIVV: acestea vor fi adaugate atat pe site-ul nostru cat si pe site-ul Dynojet de indata ce sunt realizate.

MIVV electronics
MIVV electronics


Pentru mai multe informatii accesati :
www.mivv.it

• Inginerie perfecta pentru performanta maxima.
• Materiale fiabile, rezultat al unor activitati de cercetare si dezvoltare care pot fi efectuate numai de catre companii mari.
• Carbon 3k combinat cu rasini speciale.
• Titan de grad 1.
• Tehnologie avansata, dobandita prin experienta MotoGp.
• Putere optima si cuplu ridicat.
• Sunet intens, special creat, pentru a ne asigura ca produsul poate fi folosit pana la limita.
• Reducere considerabila a greutatii, pentru operformanta crescuta a motorului.
• Srijinul unei companii care se afla printre principalii producatori de esapamente originale din lume.
• Garantia ca serviciul aftersale este capabil sa gaseasca solutii la orice problema.

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.