Cautare rapida

Pinioanele JT

Pinioanele JT

Compania

JT logo

Fabrica JT Sprockets de pinioane pentru motociclete este in prezent cea mai mare si avansata din lume. Este complet echipata cu utilaje de inalta precizei, inclusiv ultima generatie de computere CNC si echipamente computerizate de taiere a metalului. JT produce o gama completa de pinioane atat pentru piata pieselor de schimb cat si pentru OEM.


Tehnologie

JT technology
Secretul pinioanelor de inalta calitate sta in precizia productiei si calitatea materialului. Prin prelucrarea exacta si prin folosirea numai a celui mai bun otel C45 High Carbon pentru pinionele spate si aliaj din otel cromat SCM415 pentru pentru pinioanele fata, JT asigura durabilitate maxima atat pentru lant cat si pentru pinioane.

JT produce pinioane in modul corect, prin folosirea frezelor, prelucrare si gaurire. Aceasta este singura modalitate dovedita pentru a se obtine cea mai scazuta toleranta si cel mai bun profil al dintilor. Tratate la temperaturi inalte si finisate manual ,toate pinioanele JT indeplinesc sau depasesc cele mai inalte standarde de calitate posibile impuse de catre industria moto. Fiecare pinion trece prin pana la 25 de etape de productie si 10 controale individuale de calitate pana cand este gata sa paraseasca fabrica.


Gama si referinte

JT Sprockets concepe si produce 12 milioane de pinioane pe an pentru toate marcile si modelele de motociclete. Gama actuala depaseste 2.500 de tipuri de otel sau aliaj aluminium 7075T6 si multe produse combina doua sau mai multe procedee intr-un pinion.

Prin stocuri mari intotdeauna pastrate la centrele JT de distributie din Londra, Marea Britanie si Atlanta, SUA, pregatite pentru livrare imediata si o retea internationala de distribuitori de top in peste 50 de tari, JT iti ofera un produs si un serviciu de calitate superioara ce nu poate fi depasit nicaieri in intreaga lume.

JT - folosite la curse in intreaga lume

Pinioanele JT sunt folosite in intreaga lume de catre echipe de curse, anduranta and Motocross. Toti depind de o calitate excelenta si o gama larga de rapoarte de multiplicare a vitezelor. Pinioanele JT le ofera pe ambele!


Echipe Sponsorizate

JT racing
Hoegee Suzuki
JT racing
Trond Lervik Racing
JT racing
Anders "Petjo" Lilja Racing
JT racing
RT Motorsports Yamaha
JT racing
Benjan Racing


Pentru mai multe informatii accesati :

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.